Historie
Nature Care Korporation blev grundlagt i 1994. Visionerne var, at etablere et Svensk foretagende, som via forhandlere kunne tilbyde en mulighed for alle.
En mulighed for at tjene ekstra penge og på sigt, at kunne tilbyde disse en karriere via den uddannelse som tilbydes i Nature Care's regi.
Sidst men ikke mindst skulle denne forretningside hvile på produkter af absolut højeste kvalitet. Dette for at kunne undgå at markedsføre sig via reklame, idet den bedste reklame man kan få er via tilfredse kunder.

Gennem de første år markedsførtes en svenskproduceret rengøringsserie med alt fra vaskepulver til bodyshampo, samtlige produkter med 100 % garanti. Denne serie er blevet udvidet igennem årenes løb.

1999 introduceredes Mila d'Opiz. En Hudpleje og kosmetisk serie som produceres i Schweiz af en virksomhed som har mere end 60 års erfaring. Samtlige produkter er af absolut højeste kvalitet.
Denne produktlinie markedsføres kun via skønhedssaloner i stort set hele verden. Nature Care Korporation er det eneste foretagende i hele Europa, som markedsfører denne produktlinje via demonstrationssalg og skønhedssaloner.

Vor seneste produktlinje er microfiberprodukter. En produktlinje, som er tidssvarende og som bygger på den seneste videnskab indenfor rengøring med microfibre.

Nature Care Korporation investerer kontinuerligt tid og penge på samtlige produkter nu og i fremtiden for at opretholde absolut højeste kvalitet.

I Nature Care Korporation afholder vi kontinuerligt uddannelser både hvad angår produkter og hvordan man udvikler sin virksomhed på en effektiv måde. Vi tror at kontinuerlig uddannelse er den bedste måde at skærpe kundskab og tryghed hos vore medarbejdere.

Vore ledelsesmæssige uddannelser bygger på troen, at det er bedre at opmuntre end at kritisere. At man skal lede gennem eksempel og på denne måde motivere og inspirere.

Nature Care har gennem sine første år haft en bevidst, stabil tilvækst med nogle procent pr. år. Netop for at kunne håndtere de forskellige opgaver som opstår både når det gælder lager, lagerhåndtering, nyt personale og udvikling af vort edb program m.m.

I dag findes vi etablerede i Sverige, Danmark og under opbygning i Finland. I fremtiden ser vi andre lande i Europa som potentielle markeder og ny produktlinjer som tiltag.

Den erfaring vi har høstet gennem årenes løb har lært os at sætte mennesker i centrum. At gøre det så let for så mange som muligt, så også du kan deltage i Nature Care.
Du kan prøve Nature Care's produkter og snuse til virksomhed for nogle hundredlapper. Værdien af dette overstiger investeringen og skærper trygheden for nye forhandlere.

Til sidst… Hvad man end foretager sig, hvis man forventer sig et resultat, kræver det engagement.
Hvis alle engagerede sig i sit arbejde, i sine børn i sin familie og så videre, ville vi alle formodentlig leve i en bedre verden.

Velkommen til Nature Care som kunde eller forhandler. Vi er til for dig.
Nature Care Danmark

Adress Ejstrupvej 17 A
8832 Skals

Telefon 86 69 44 24

Fax 86 69 55 24

E-mail laustsen@post12.tele.dk